Meer resultaten voor online foto's opslaan gratis

online foto's opslaan gratis
Foto's' opslaan op internet Webwijzer.
Foto's' opslaan op internet. Op deze websites kun je snel en gratis foto's' uploaden in de cloud, zonder te registreren. Je krijgt direct een link om te gebruiken in forums, weblogs of andere websites. Snel een foto uploaden. De foto opslag-diensten in dit overzicht zijn bedoeld om snel een foto te uploaden, bijvoorbeeld om een foto te plaatsen op een forum, blog of Facebook, of om een foto te delen met anderen. Alle upload-diensten beschikken over een gratis basisaccount zonder registratie. Foto's' bewaren in de cloud. Voor het bewaren van een fotocollectie in de cloud kun je het beste gebruik maken van diensten zoals Google Foto's, OneDrive, Flickr en iCloud. Je kunt daar meerdere albums aanmaken, en delen met anderen. Kijk voor meer informatie en het vergelijken van cloud-diensten op: Fotoalbum online.
Junior
Fotodienst Flickr geeft gratis 1 terabyte opslagruimte GratisSoftware.nl.
Wel worden er bij een gratis account advertenties vertoond. 25 mei 2013 2336.: Denk maar eens aan je privacy voor je persoonlijke foto's' zomaar klakkeloos oneline gaat opslaan! Beter niets online opslaan, geen foto's' en ook geen documenten. Alles op je pc zetten, of nog veiliger op een externe HD.
e-learning
Foto's' online bewaren.
Geregistreerd: 8 juni 2013. Re: Foto's' online bewaren. Ik gebruik Microsoft Skydrive voor mijn algemene backup. mijn foto's' dus. Eerste 7 GB 25 GB als je vroeg intekende is gratis, daarna betalend. Ik geloof dat het 37 voor 100 GB per jaar is.
Hoe sla ik mijn fotos in de cloud op? Samsung BE.
Deze foto's' en video's' kun je online op je computer of laptop hier terugvinden.: Let op: Foto's' maakt gebruik van je Google ofwel, Gmail account. Log daarom op het juiste account in. Hoe sla ik mijn foto's' in Dropbox op? Dropbox is een andere aanbieder van gratis opslagruimte in de cloud. Hier kun je aanzienlijk minder data gratis opslaan: 2GB.
5 apps voor bestanden online opslaan Smartphone.nl.
Box geeft zijn gebruikers 5GB aan opslagruimte gratis en heeft een handige integratie met de documenten van Google Drive. Verder doet Box wat een online opslagdienst behoort te doen: bestanden opslaan en door mapjes laten browsen. Lekker simpel, maar wél effectief.
Gratis al je foto's' online opslaan en bewerken met Google Foto's' Apps Software ComputerTotaal.
Hiermee kun je al je foto's' online in de cloud opslaan en oproepen vanaf je computer of smartphone. Het mooie is dat je gratis onbeperkte schijfruimte tot je beschikking hebt en simpel foto's' kunt bewerken. Google Foto's' is veel meer dan alleen een online harde schijf waar je je foto's' op kunt opslaan.
10 tips voor online foto-opslag.
Flickr is waarschijnlijk wel de allerbekendste van de online fotodiensten. Je krijgt dan ook heel wat met een gratis account: 1 TB opslagruimte voor je foto's' en video's, gratis apps voor iOS en Android, een stevige set organisatietools en de mogelijkheid om foto's' te embedden in een website of blog. Google Foto's' is een zeer complete én gratis fotoservice van Google. Een handige feature is het automatisch back-uppen van je smartphonefoto's, waardoor je ook de opslagruimte van je telefoon in de gaten kunt houden. De opslagruimte van Google Foto's' is ongelimiteerd, mits je de foto's' opslaat op hoge kwaliteit. Als je de foto's' op wilt slaan naar de originele grootte, heb je wel een limiet dat gekoppeld is aan je account. Via Dropbox kun je je foto's' op een eenvoudige en deels automatische manier opslaan, back-uppen en delen.
De 10 beste gratis cloud-diensten Internet Thuis ComputerTotaal.
Dit betekent dat bestanden die je upload naar Box eerst op een regionale server worden opgeslagen voordat ze later naar de daadwerkelijke Box-servers worden verstuurd. Box is niet bedoeld als online back-upsysteem, maar richt zich meer op het delen van bestanden met devices en mensen. Voor dat doel is het uitstekend geschikt. Pluspunten: razendsnel, goed te beheren, ideaal om samen mee aan bestanden te werken. Nadelen: omslachtige installatie, niet voor Linux, niet bijzonder geschikt als back-up. Box heeft overal in de wereld snelle servers staan om het bestandsverkeer te bespoedigen. Dropbox is intussen synoniem komen te staan voor een cloudopslagdienst. In de kern is Dropbox een plek in de cloud waar je bestanden kwijt kunt. Dat kunnen documenten zijn, maar ook muziek, video's' of foto's. Het is een ideaal concept om bestanden vanaf je thuis of werkcomputer ook met mobiele apparaten te delen. Het gratis Dropbox biedt meer dan alleen storage.

Contacteer ons