Meer resultaten voor online backup particulier

online backup particulier
HaarmanB ICT biedt professionele computerhulp-op-maat voor zowel particulier als MKB.
maar heeft u er wel eens over nagedacht om uw computerbestanden te verzekeren? Het belangrijkste voordeel van online backup is het feit dat bij eventueel verlies gebruikersfout, diefstal, brand, etc. u uw databestanden zo snel mogelijk weer terug hebt en dat u weer operationeel bent.
hergroepering kredieten
Acronis Cloud Storage: les meilleures solutions de sauvegarde dans le Cloud.
Pourquoi choisir Acronis Cloud Storage? Facile à implémenter Il vous suffit dacheter un abonnement, de choisir la taille du stockage dans le Cloud dont vous avez besoin et de commencer à sauvegarder dans nos centres de données locaux sécurisés avec Acronis Backup 12.5!
mazouttank
Vergeleken: de tarieven van 6 populaire clouddiensten Bright.
Tot zover de vergelijking op prijs, maar de prijs is natuurlijk niet alles. Voor gemak wil je natuurlijk ook betalen. Bij veel online accounts wordt er al een betaalde clouddienst aangeboden. Zo is het logisch dat als je alles van Apple hebt, je iCloud neemt.
zweedse puzzel
Overzicht Nederlandse online back-up aanbieders Security.NL.
Online Backup Server.nl is een provider gericht op standaard oplossingen en maatwerk. Bedrijven met aparte opstellingen en diverse servers met een speciaal backupplan worden hier speciaal en apart onder de loep genomen wat ik zelf heel netjes van ze vindt.
krediet
CreaServices Online back-up.
A Click Backup. ACB is een eenvoudig programma dat ideaal is voor de particulier en de zelfstandige ondernemer. Het voorziet in uw nood aan een goede back up die volledig automatisch gebeurt, wanneer het u het beste uitkomt. Bovendien kan u overal en altijd aan uw data, zolang u maar over een internetaansluiting beschikt. ACB back-upt één enkel werkstation, tot een bepaalde grootte. Servers kunnen hier niet mee geback-upt worden. ACB is beschikbaar voor Windows en voor Macintosh. Grootte Prijs excl. btw / jaar. Online Back-up Manager.
Specificaties van een hosted fileserver.
Versioning van uw bestanden ok. Online prullenmand van al uw bestanden ok. Mogelijkheid voor hybride installatie nok. Integratie met active directory ok. Aanmaken gastgebruikers nok. 2way athentication nok. Upload bestanden vanaf tablet of smartphone ok. Endpoint backup voor uw toestel ok.
Backup online Webwijzer.
SOS Online Backup. SOS Backup is een flexibele backupdienst die snel en automatisch op de achtergond werkt. Je stelt het één keer in, daarna wordt van nieuwe en gewijzigde bestanden automatisch een backup gemaakt in de cloud, met onbeperkte opslagruimte.
Shadow backup Data Repair Services.
Door middel van een minimale investering in één van onze betaalbare Shadow-oplossingen wordt een verlies en eventuele recuperatie te allen tijde vermeden. Geen enkel bedrijf kan zich vandaag dataverlies veroorloven en ook voor de particulier kan een crash spijtige emotionele gevolgen hebben. De economische en sentimentele waarde die u aan uw data koppelt is vaak pas achteraf merkbaar, op het moment dat het te laat is. Volledig automatische backup-systemen nemen al deze zorgen weg. U beslist zelf op welk tijdstip het systeem een backup moet maken van welke specifieke gegevens. Na een simpele en snelle installatie doet de Shadow-oplossing van uw keuze zijn werk op de achtergrond, zonder uw systeem te vertragen of te belasten. U hoeft zelf niks meer te doen terwijl al uw data up-to-date veilig bewaard blijft en vanaf elke locatie voor u toegankelijk is. Gratis download van onze software.: Maak hier jouw gratis account aan. Ongelimiteerde online opslag.

Contacteer ons