Meer resultaten voor online backup particulier

online backup particulier
Cloud Storage Online gegevensopslag Cloud Storage Google Cloud.
GCP kosteloos ontdekken en gebruiken. Kosteloze proefperiode van twaalf maanden met tiers voor gratis gebruik. In aanmerking komende klanten krijgen een tegoed van 300 om met GCP-producten aan de slag te gaan en ontvangen voor deelnemende producten limieten voor gratis gebruik.
Elcom Automatisering Particulier.
uw netwerkomgeving en ict projecten zijn bij onze gecertificeerde professionals in goede handen. Elcom biedt u opleidingen op maat onder andere van alle bekende office programmatuur. Elcom Online Backup. Stel uw belangrijke data veilig middels de professionele backupoplossing van Elcom Online Backup.
Online Back-up VDB Computers.
NB: Bij overschrijding van de oorspronkelijk bestelde back-up capaciteit wordt u automatisch op de hoogte gehouden van de status via uw email. Typ in het onderstaande veld de huidige dag en maand, bijvoorbeeld: 15-02. Online Backup particulier Urbackup 100 GB per pc.
CloudDrive Online Backup CloudDrive.
Met CloudDrives Online Backup hoef je je geen zorgen meer te maken over diefstal van je laptop. Al je bestanden worden veilig in ons zwaar beveiligde datacenter opgeslagen. Backups gemaakt op CD of externe schijf zullen een brand niet overleven. Met CloudDrives Online Backup worden uw bestanden veilig op een andere beveiligde lokatie opgeslagen.
Top 10 beste gratis clouddiensten van 2019 Internet Thuis ComputerTotaal.
Dropbox biedt naast de gratis versie met 2GB aan opslag ook een standard en advanced pakket. De standard levert je 3TB aan opslag op, de advanced versie heeft onbeperkte opslag. Er is een zakelijke versie beschikbaar die onbeperkte opslag en versiehistorie biedt en meer toegangsopties kent voor 795 dollar per jaar tot vijf gebruikers.
Nooit meer data verliezen met online backup bij STRATO.
Hierdoor zijn je gegevens direct weer te herstellen en kun je zorgeloos verder werken. De online backup service maakt gewoon deel uit van het standaardpakket. Op elk apparaat een online backup maken. Voor elk besturingssysteem en mobiel apparaat hebben wij een eigen applicatie ontwikkeld. Zo maakt het niet uit of je nu een Android telefoon hebt of een Apple computer; je kunt altijd een backup maken en hebt ook overal toegang tot jouw gegevens. De online back up applicaties en software worden constant geüpdate, zodat ze altijd compatibel blijven met de laatste device software.
CreaServices Online back-up.
A Click Backup. ACB is een eenvoudig programma dat ideaal is voor de particulier en de zelfstandige ondernemer. Het voorziet in uw nood aan een goede back up die volledig automatisch gebeurt, wanneer het u het beste uitkomt. Bovendien kan u overal en altijd aan uw data, zolang u maar over een internetaansluiting beschikt. ACB back-upt één enkel werkstation, tot een bepaalde grootte. Servers kunnen hier niet mee geback-upt worden. ACB is beschikbaar voor Windows en voor Macintosh. Grootte Prijs excl. btw / jaar. Online Back-up Manager.
Acronis Cloud Storage: les meilleures solutions de sauvegarde dans le Cloud.
Pourquoi choisir Acronis Cloud Storage? Facile à implémenter Il vous suffit dacheter un abonnement, de choisir la taille du stockage dans le Cloud dont vous avez besoin et de commencer à sauvegarder dans nos centres de données locaux sécurisés avec Acronis Backup 12.5!

Contacteer ons