Op zoek naar online backup nederland?

online backup nederland
KeepItSafe Online Backup International Services.
Een grote onderscheidende factor voor KeepItSafe was het feit dat ik toegang kreeg tot hun technici, die me stap voor stap door het proces begeleidden en als het ware mijn hand vasthielden terwijl ik met het product werkte. Howard Muhlstein, Infrastructure Project Manager PURE Insurance. Vorige maand moesten we onze volledige exchange-server herstellen na een hardware-crash. Dankzij KeepItSafe staat onze kritieke data opnieuw op onze mailserver. We zijn verheugd dat we KeepItSafe hebben gekozen. James O'Rourke' CEO, ATG Limerick. Waarom Keep It Safe uw data back-up en recovery-team moet zijn. White Glove Service van topkwaliteit. KeepItSafe, een Gartner Magic Quadrant backup leverancier, biedt een volledig beheerde en bewaakte back-up en beschermt uw data in verschillende datacenters, 24/7. Leer meer over onze volledig beheerde service. Back-up en recovery-deskundigen. KeepItSafes bekwame ingenieurs ontwerpen, installeren en configureren een online back-up en recovery-oplossing die past bij uw bedrijfswensen.
online marketing nederland
EVault online backup, storage en recovery van data Acknowledge. EVault online backup, storage en recovery van data Acknowledge.
Het geeft een veilig gevoel als jouw data in Nederland is en valt onder de Nederlandse wet en regelgeving. Maar door de vele aanbieders hangen er soms wat wolken in de lucht. Onze online backup oplossing is daarom wat het moet zijn: effectief, efficiënt, veilig en duidelijk.
kpn
B2B Secure Managed Security B2B Easy Online Backup.
B2B Secure BV kiest niet voor niets voor de expertise en betrouwbaarheid van Backup-Connect. Het eerste, grootste en beste backupbedrijf van Nederland. Met een team van ervaren, ambitieuze specialisten Dus als u kiest voor een online backup, kies dan ook het beste en ga voor Backup-Connect! Zien is geloven! Probeer de online backup dertig dagen gratis naast uw huidige backup en ervaar zelf alle voordelen.
kpn
Online backup met Backblaze op je Mac Apple Coach.
Ten slotte nog een waarschuwing wanneer je een datalimiet hebt. In Nederland kom je het niet veel meer tegen op vaste internet-verbindingen, maar als je maar een beperkte hoeveelheid data mag verbruiken iedere maand is online backup misschien minder geschikt.
online marketing nederland
Koploper op het gebied van clouddatabeheer.
Veeam Backup Replication Community Edition. Veeam Backup voor Microsoft Office 365 Community Edition. Veeam Agent voor Microsoft Windows Free. Back-up voor AWS. Alle gratis tools. Veeam Availability Platform. Beheer van clouddata/clouddatabeheer. Amazon Web Services. Dell EMC Veeam. Pure Storage Veeam. Modernisering van back-up. Bedrijfscontinuïteit en Disaster Recovery. Externe locaties en filialen. Gegevensbeveiliging van endpoints. Cloudback-up en DRaaS. Gegevensretention in de cloud. Public cloud en SaaS-gegevensbeveiliging. SOORT BEDRIJF EN BRANCHE. Overheids en onderwijsinstellingen SLED. Training en opleiding. Gratis online training.
backup
Online backup Nederland Overtheweb.nl.
OverTheWeb verzorgt dan bijvoorbeeld de implementatie van een online omgeving en helpt u bij het beheer van die omgeving. Ook dan kunnen wij u helpen met het maken van een online backup van de bedrijfsgegevens van uw onderneming in Nederland.
keyboost.vlaanderen
Backupruimte.nl Online backups in de cloud.
Professionals op het gebied van back-up, opslag schijfherstel. Uw data, servers en computers veilig, automatisch én eenvoudig online opgeslagen met onze back-up en cloud oplossingen. Direct beginnen met het verkopen van online back-up oplossingen. Uw hele bedrijf voorzien van een veilige online back-up.
kpn
Online Backup Nooit meer uw bestanden kwijt.
Beschikbare opslagruimte Tot 50 GB Techniek Crashplan PROe Gemiddelde compressie 30% Sterke encryptie Ja, 448-bits Snelheid van backup Hoog Snelheid van restore Hoog Web Restore Ja Meerdere schemas Nee Virtualisatie ondersteuning Nee SQL Backup Nee Exchange Backup Nee Data De-Duplicatie Ja Beschikbaar voor Windows, Mac OS X, Linux Slechts 750, p/m Eenmalige setup kosten 995., Online backup aanvragen.
online marketing nederland

Contacteer ons