Op zoek naar mijn backup online?

mijn backup online
backup
Back-up Online 100 GB tot wel 28 versies terug KPN Zakelijk.
Want u weet als geen ander ik kan mijn bedrijf niet runnen zonder gegevens en bestanden. Toch denkt u dit overkomt mij niet, alles kwijt, maar in de praktijk gaat het helaas vaak anders. Een harde schijf die crasht of een computer die verdwijnt bij een inbraak. Of erger nog, brand bij u thuis of in uw bedrijf. Wat kan Back-up Online voor u betekenen? Vraag Back-up aan. Uw back-up 2x opgeslagen bij KPN.
Vraag en antwoord.
Hoe maak ik een backup van mijn administraties en hoe kan ik deze terugzetten? Wij raden u aan regelmatig een backup van uw aministraties te maken. U kunt een backup maken en deze opslaan op uw PC lokale backup of u kunt een backup opslaan in onze digitale kluis in de cloud online backup. Om een lokale backup van uw administraties te maken doorloopt u de volgende stappen.: Kies Backup Backup maken. klik op Ja in het bevestigingsscherm. Selecteer de administraties die u in de backup wilt meenemen. TIP door het eerste checkboxje aan of uit te vinken kunt u alle administraties selecteren/deselecteren. Kies voor het maken van een lokale backup. Klik op Volgende en selecteer de opslagmap en een bestandsnaam. Deze worden door het programma vooringevuld. U kunt deze wijzigen door op de te klikken. Klik op Volgende en Voltooien om de backup te voltooien. NB We raden u aan de backupbestanden BPU niet alleen op uw harde schijf te bewaren.
KPN Backup Online Recensie Ervaringen.
by Meijes on KPN Backup. Met het gebruik van Backup online dacht ik een mooie oplossing te hebben voor mijn gegevens. Echter, zo traag dat de computer dagen aangestaan heeft. Daarna waren de gegevens in het vakje van restore weg.
ONDERSTEUNING Touro Cloud Backup.
Hoe kan ik overgaan op Touro Cloud Backup als ik Hitachi Backup op mijn computer heb geïnstalleerd? Download de desktop-client voor Touro Cloud Backup en installeer het programma. Tijdens het installatieproces wordt de overgang naar het nieuwe programma voor u geregeld. Werken alle toepassingen voor Hitachi Backup met Touro Cloud Backup? Bent u op zoek naar meer online opslagcapaciteit?
KPN Backup online Radar.
Volgens de leverancier van de software IASO backup ligt het aan eeen conflict met software op mijn pc. Volgens de KPN kan ik beter mijn schijf opnieuw formatteren en opnieuw inrichten. Tja, dan heb ik eerst een backup modig. Ik heb het abonnement maar beeindigd. Berichten: 8 Lid geworden op: 11 dec 2008 1704.: Re: KPN Backup online. Ongelezen bericht door adrivantilburg 11 dec 2008 1706.: Ben al enige tijd actief en goed tevreden over www.onlinebackupserver.nl 24/7 support voor groot gebruikers, iets duurder dan de KPN maar daar is de service dan ook naar. Misschien is dat iets voor je? Berichten: 12 Lid geworden op: 18 feb 2008 1821.: Re: KPN Backup online. Ongelezen bericht door somdv 11 dec 2008 1726.: Inmmiddels heb ik backuponline van de KPN afgezegd. Jouw suggestie lijkt me een goede, maar fors duurder. KPN is 5 euro per maand en loopt op 1 van mijn pc's' goed 100 GB. Jouw suggestie is vanaf 25 euro per maand voor maar 10 GB.
support.
Fout. Instructievideo Inloggen op Mijn Software Online, Back-up Online en beheerportaal internet veiligheidspakket. ExternalSsi. Pagina niet gevonden KPN. ExternalSsi.
Backup Online XL. Op reis naar de cloud. On-premises Private Cloud. Platform as a Service. Skype for Business. Bring Your Own Device. New Technology Adoption. Bellen in het buitenland. Problemen met mobiel. Internet, Bellen TV. Cloud Online diensten. Factuur via e-mail ontvangen. Onterecht een factuur ontvangen. Contractovername mobiele diensten. Contractovername vaste diensten. Vind zelf uw antwoord. Bel met ons. Ga naar Zakelijk Forum. Instructievideo Inloggen op Mijn Software Online, Back-up Online en beheerportaal internet veiligheidspakket. In deze instructievideo wordt uitgelegd hoe u moet inloggen op de verschillende Cloud-diensten van KPN, zoals Mijn Software Online, Back-up Online en het beheerportaal van het internet veiligheidspakket. Met uw inlog kunt u altijd en overal uw gegevens inzien en wijzigen. Internet veiligheidspakket: Handleidigen voor installeren en gebruiken. Back-up Online: Handleidingen voor installeren en gebruiken. Stel uw vraag op het Zakelijk KPN Forum. Stel uw vraag op het Zakelijke KPN Forum over het gebruik, technische onderwerpen en storingen van Back-up Online Back-up Online voor Servers. Onze webcare medewerkers en andere forumleden helpen u graag verder.
Leven in de cloud: zo maak je een back-up van al je Google-data.
Volledige back-up maken van Google-account. Om te voorkomen dat jouw gegevens, zoals foto's, video's, maar ook e-mail en agenda-afspraken verloren gaan, is het verstandig om zelf een back-up te maken van je gegevens. Het is mogelijk om een volledige back-up te maken van alle Google-gegevens.

Contacteer ons