Resultaten voor gratis online backup

gratis online backup
Hoe maak je een back-up? Een stappenplan Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Door deze harde schijf aan te sluiten op het netwerk kan iedereen in dat netwerk er bestanden opslaan en bekijken. Automatisch een back-up maken van meerdere computers op 1 harde schijf is daarmee ook mogelijk. Nog een voordeel van een netwerkschijf is dat je toegang hebt tot de opslag zodra je met je netwerk bent verbonden. Let op: maak een back-up van de netwerkschijf als je bestanden alleen op de netwerkschijf opslaat en niet meer op je computer. In de cloud. De cloud kan een handige aanvulling zijn. Documenten en fotos in de cloud staan niet alleen op je eigen computer, maar ook op de computers van een cloud-bedrijf zoals iCloud of Dropbox. Zo zijn ze altijd bereikbaar via internet, op welke computer je ook werkt. Back-up-diensten die onbeperkte opslagruimte bieden zijn duur. Wil je bestanden tientallen jaren bewaren, dan is dat een dure kwestie. Er zijn ook gratis alternatieven, waar je betaalt voor extra opslagcapaciteit. Alleen vertrouwen op een online back-up is niet verstandig, want het is maar de vraag of je bestanden er echt veilig zijn.
backup
Instellingen cloud backup / faq 484 / Winfakt support.
Start mijn gratis periode van 30 dagen nu. Hierdoor wordt je backup 30 dagen online op onze servers opgeslagen. Na de proefperiode kies je ofwel om de module aan te kopen ofwel om je backup terug op de oude lokale manier op te slaan. Tijdens het nemen van de backup zie je het volgende scherm.: Permalink: https//winfakt.be/faq/Instellingen-%28cloud%29-backup: Scroll. Slim en sterk in verkoopsadministratie. 1998-2021 SOCS bv Alle vermelde prijzen zijn excl.
https://www.iused.nl/253-macbook-pro-refurbished-tweedehands
Online Backup: Uw bestanden veilig in de Nederlandse cloud.
Download hier de voor uw computer geschikte software. Deze software is nodig om een backup van uw computer te kunnen maken. De volgende specificaties zijn van kracht op het product Online Backup PC.: Geschikt voor 1 computer. 256-bit AES encryptie. Data-opslag in datacenter van Solcon in Nederland. Compressie van verstuurde data. Mogelijkheid tot instellen van een tijdsinterval. Bepaalde mappen selecteren voor back-ups. Mogelijkheid tot inplannen van back-ups. Wilt u advies over welk product het meest geschikt is voor u? Bel ons gerust op 088 003 22 22, want Manuel en zijn team helpen u graag verder. Vraag het Manuel. Vijf goede redenen om voor Solcon te kiezen. Sinds juli 2017 is Solcon onderdeel van KPN. Solcon heeft dit jaar weer een uitstekend testoordeel in de categorie Internet 78, volgens de Consumentenbond. ISA, hét kennisplatform voor veilig internet met tips en tools. Bellen via de vaste lijn tegen lage beltarieven en altijd gratis met andere Solcon klanten. Kijk altijd en overal uw favoriete programma via de Solcon TV app. Nu ook beschikbaar in de EU-landen. Solcon Solcon Particulier Internet Extra internet opties Online Backup PC.
SpiderOak One Backup SpiderOak.
Support Menu Toggle. Help Center / Contact. Product Release Notes. Why SpiderOak Menu Toggle. Industries Menu Toggle. Energy Sector Solutions. Life Sciences Solutions. Products Menu Toggle. Solutions Menu Toggle. Secure Remote Telework. Secure Multinational Collaboration. Secure Digital Intellectual Property. Support Menu Toggle. Help Center / Contact. Product Release Notes. Secure, Reliable Backup to Protect Your Most Important Files from Data Loss and Ransomware.
HavenServices Online back-up.
Voordelen Online Back-up. Tijd en kostenbesparend: Ons programma is het enige dat u voortaan nog nodig heeft. CD's, harddisks, tapes. zijn niet meer nodig. Nooit meer handmatig backups maken. Volledig Nederlandstalig of andere talen indien gewenst. Extreem veilige verzending: Al uw data wordt beveiligd nog voor het uw computer verlaat. Data die onderweg eventueel onderschept wordt, is onleesbaar. Uw data wordt gecomprimeerd op onze server. Twee ultramoderne datacentra staan ter onzer beschikking om uw data veilig op te slaan. Valt het ene center uit, neemt het tweede center de taak over zonder dat u er iets van merkt. Dit om uw data zo zorgvuldig mogelijk te beschermen. Volautomatisch: U moet het programma éénmaal instellen. Vervolgens gaan alle back-ups volledig automatisch. C ompressie en snelheid: Wij stellen geen enkele beperking op gebied van snelheid. Uw uploadsnelheid bepaalt hoe snel uw data op onze server staat. Bovendien wordt uw data gecomprimeerd, zodat ruimte en tijd beperkt worden! Op deze manier kan u tot 40% ruimte besparen. Compatibiliteit: Ons programma werkt onder Windows, Macintosh, Linux, Solaris, Bovendien ondersteunen we Microsoft Exchange Server, Microsoft SQL Server 7, Oracle Databases, MySQL, Lotus Domino / Notes. A Click Backup.
Cloud2 De specialist in Online Backup.
IaaS Cloud Servers. Hosted desktop / VDI Online werkplekken. Word nu partner. Bel direct 072-82 00 286. Opslaan in contacten. Plan uw route. Bedrijfsgegevens zijn van onschatbare waarde. Met de Backup en Disaster Recovery diensten van Cloud2 voorkomt u dat deze belangrijke gegevens verloren gaan. Wij kunnen u voor elke situatie de beste oplossing aanbieden, omdat wij als enige een one-stop-shop zijn op het gebied van Backup Disaster Recovery! Probeer het gratis.
Gratis Online Backup Zonder kosten bestanden opslaan in de cloud.
Skip to content. Skip to secondary menu. Skip to primary sidebar. Gratis Online Backup. Zonder kosten bestanden opslaan in de cloud. Tips en Trucs. Zo maakt u bij Dropbox een snelle backup van de fotos en videos op uw usb-stick.
illumedia Backup Software.
software apps ontwikkeling. Online offline backup. You are here.: IT extra diensten. Er zijn verschillende back-up software programmas op de markt. Hieronder sommen wij er een paar op waar wij goeie ervaringen mee hebben. Wenst meer assistentie bij het kiezen van de juiste software voor u of uw bedrijf, aarzel dan niet om ons te contracteren voor een consultancy en analyse van uw noden om samen met u de juiste oplossing te kiezen. Gratis Back-up software. FBackup is een gratis backup programma voor persoonlijk en commercieel gebruik.

Contacteer ons