Resultaten voor online backup prijzen

online backup prijzen
Online backup: prijs vergelijk.
Terug naar boven. Tabel 2 Vergelijk de prijzen van online backup diensten voor thuisgebruik of werkstations, met opslag in Nederland of België: online backup dienst opslagruimte per jaar opmerkingen. voor thuisgebruik, geen servers; gestopt in 2011. SSL FTP, gestopt per december 2011.
autolening
Online backup software vergelijken.
De prijzen van bedrijven die online backup diensten aanbieden zijn redelijk goedkoop. Enkele euros per maand kunnen ervoor zorgen dat je met een veilig gevoel kan gaan slapen, je data is altijd veilig en steeds bereikbaar, ook al begeeft je hardeschijf of computer het.
seo check
Back-up Online Voice IT. Back-up Online Voice IT.
U betaalt per maand een vast laag bedrag voor het aantal servers of werkstations waarvan een backup gemaakt moet worden. Voor dit bedrag krijg u onbeperkt data opslag fair use policy met een retentie van 365 dagen. De prijzen van Back-up Online zijn afhankelijk van het aantal werkstations of servers in combinatie met een pakket dat aansluit op uw wensen.
backlinks
KeepItSafe Online Backup International Services.
KeepItSafe, een Gartner Magic Quadrant backup leverancier, biedt een volledig beheerde en bewaakte back-up en beschermt uw data in verschillende datacenters, 24/7. Leer meer over onze volledig beheerde service. Back-up en recovery-deskundigen. KeepItSafes bekwame ingenieurs ontwerpen, installeren en configureren een online back-up en recovery-oplossing die past bij uw bedrijfswensen.
parket op vloer leggen
Online backup Bober-ict.
Bent u overtuigd en kiest u voor Acronis online backup dan monitoren wij uw backup 24/7 en stellen eventueel bij wanneer nodig. U beschikt zelf ook over een online omgeving waarin u alle parameters kunt beheren en instellen. Komt u er even niet uit of wilt u dat wij de instellingen regelen dan kan dit uiteraard. Benieuwd naar de verdere mogelijkheden en prijzen neem dan contact met ons op.
seo checker tool
Domeinnamen prijzen en voorwaarden.
Alle prijzen zijn excl. Enkel voor Bedrijven of personen actief in de luchtvaartsector. legitieme vestiging in het Aziatische gebied trustee service 10/jaar. contactadres in Duitsland trustee service 75/jaar., Adres in Europa. Franse firma of persoon met Frans adres trustee service 25/jaar. Adres in Europa. Enkel voor bedrijven en organisaties, enkel naam van de firma/organisatie. mobi website dient te voldoen aan regels van DotMobi. online pagina voor al uw contactgegevens, zie voorbeeld.
marketing social media
HavenServices Online back-up.
Compatibiliteit: Ons programma werkt onder Windows, Macintosh, Linux, Solaris, Bovendien ondersteunen we Microsoft Exchange Server, Microsoft SQL Server 7, Oracle Databases, MySQL, Lotus Domino / Notes. A Click Backup. ACB is een eenvoudig programma dat ideaal is voor de particulier en de zelfstandige ondernemer. Het voorziet in uw nood aan een goede back up die volledig automatisch gebeurt, wanneer het u het beste uitkomt. Bovendien kan u overal en altijd aan uw data, zolang u maar over een internetaansluiting beschikt. ACB back-upt één enkel werkstation, tot een bepaalde grootte. Servers kunnen hier niet mee geback-upt worden. ACB is beschikbaar voor Windows en voor Macintosh. Grootte Prijs excl. btw / jaar. Online Back-up Manager.
schilder amsterdam
Prijzen Lightspeed.
Veilige cloud data backup. 29 /maand voor. 29 /maand per extra kassa. Vraag een offerte aan. Neem vandaag nog contact op voor een persoonlijke offerte. Plan een afspraak. Meer dan 5 kassa's? Neem dan contact op voor een passend tarief. of bel ons op 32 9 298 02 73. Prijzen zijn in s en gebaseerd op een prepaid jaarabonnement voor één locatie.
regenwater voorfilter

Contacteer ons