Resultaten voor gratis online documenten delen

gratis online documenten delen
Gratis Online Opslag en Synchronisatie Software Downloaden.
biedt 10GB gratis opslagruimte., maximale grootte per upload is 250MB., veilig bestanden en mappen met andere gebruikers delen., preview weergave van bestanden zoals afbeeldingen., mogelijkheid om documenten die online zijn opgeslagen direct te bewerken., bereikbaar via de webbrowser, desktop programma's' en mobiele apps.
Documenten online delen met Google Drive CCM.
Het document met titel Documenten" online delen met Google Drive" van CCM nl.ccm.net is onder voorwaarden van de Creative Commons-licentie gepubliceerd. Je kunt dit artikel kopiëren en kopieën van het artikel aanpassen volgens onze algemene voorwaarden. Snel inloggen in Gmail. Google Chrome instellen als je standaard-browser. Instagram op je pc gebruiken. Snel inloggen in Gmail. Emoticons versturen in Outlook. Je IP-adres vinden. DÉ DOWNLOADS VAN 2020. Games Toram Online. Games Little Alchemy 2. Games Animal Crossing: Pocket Camp. Snel inloggen in Gmail. Google Chrome instellen als je standaard-browser. Schrijf je gratis in.
Vier gratis online-alternatieven voor Microsoft Office Apple iHLN HLN.
Nieuwe Windows beschikbaar. Met zijn iCloud-dienst leverde Apple al eventjes de mogelijkheid om bestanden die met iWork werden aangemaakt, de eigen Office voor Mac-gebruikers, te delen op verscheidene computers. Sinds enkele weken geleden kunt u de bestanden ook rechtstreeks in uw internetbrowser bewerken. Het betekent bovendien dat de bureelsuite van Apple nu ook op Windowspc's' kan worden gebruikt. Voorlopig is de dienst, die in een testversie zit, nog gratis, maar het is niet uitgesloten dat Apple er in de toekomst geld voor zal vragen. De oudste dienst uit het rijtje is ondertussen al zeven jaar online, en groeide ondertussen uit tot een gretig gebruikt alternatief voor Microsoft Office. Wat opvalt aan Google Docs is de veelzijdigheid: waar Office Live alleen maar Microsoft-bestandsformaten aankan en ook iWork beperkt is in de ondersteunde bestandstypes, slaat u met Google Docs uw documenten in 30 verschillende formaten op.
online harde schijf en backup web2host.nl.
De online harde schijf Livedrive Briefcase van Web2Host biedt u de mogelijkheid altijd en overal met al uw documenten te kunnen werken, dus ook met uw muziek en filmbestanden. Met uw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord kunt u vanaf elke computer via internet bij al uw eigen documenten, zowel op een PC als een Mac. Met de gratis App van Livedrive kunt u al uw eigen documenten inzien en wijzigen op uw smartphone of tablet, zowel op een Mac als via een android toestel.
gratis bouw app.
Gebruik de GRATIS bouw APP en pak je bouwproject professioneel aan! Hoe bouw ik mijn droomhuis? Hier vind je een compleet stappenplan, aanpasbaar aan jouw situatie en voorzien van de nodige doe-het-zelf informatie. De verschillende stappen van het bouwproject moeten zo concreet mogelijk worden ingepland. Enkel zo volgen de verschillende fasen elkaar strak op. Dit bespaart tijd, kosten en moeite! Gebruik hiervoor het kalenderoverzicht. Snel en eenvoudig een budget opstellen en zo de totale kostprijs van jullie woning in kaart brengen. Alle belangrijke documenten fotos, offertes, contracten, bewaren, eventueel gekoppeld aan bepaalde taken. Hou gedurende het hele bouwtraject je reële kosten in het oog en je budget onder controle. Informatie delen met architect of aannemers. Zo kan iedere betrokkene de planning in realtime bekijken en opvolgen. Maar ook online overleggen of problemen melden.
Je gratis OneDrive opslagruimte van 15GB naar 5GB: wat nu?
Je gratis OneDrive met 5GB opslagruimte geeft je nog steeds de mogelijkheid om 6.600 Office-documenten of 1.600 fotos veilig te bewaren. Is dat toch niet genoeg? Dan kun je voor 2 euro per maand je ruimte uitbreiden naar 50GB én blijven je bestanden veilig bewaard. Voor de echte datamonsters. Voor de OneDrive-gebruikers die reeds Office 365 hebben, verandert er helemaal niks. Heb jij nog geen Office 365? Wacht dan niet langer, want dankzij Office 365 heb je namelijk recht op 1TB OneDrive opslagruimte. Dat betekent 1 miljoen Office-documenten of 330.000 fotos. Probeer die ruimte maar eens vol te krijgen. Met de vertrouwde Microsoft Office-apps Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneNote heb je bovendien alles wat je nodig hebt bij elkaar. Office 365 mét OneDrive werkt bovendien krachtiger: iedereen heeft de mogelijkheid om te werken in hetzelfde document. En dit op al je toestellen van Windows, Android en iOS. Bovendien ben je altijd up-to-date, omdat je steeds over de laatste Office-versie beschikt. Hoe vind ik altijd en overal mijn documenten makkelijk terug? Toegang vanop alle locaties. Lees meer over toegang vanop alle locaties. 5 ondernemers delen het geheim van hun succes.
De beste gratis software tools op een rijtje ALLES GRATIS.
Zo kan je bijvoorbeeld meerdere teksten, afbeeldingen en documenten kopiëren naar je klembord. Daarna kan je browsen door je laatste clips en je kan ze ook opslaan, een titel geven en ze in folders organiseren zodat je ze later makkelijk opnieuw kan gebruiken. Er staat geen limiet op de hoeveelheid folders die je kan toevoegen en je kan ook eenvoudig je clips delen met andere toestellen zoals je laptop of tablet. CCleaner is dé gratis software tool waarmee je jouw computer af en toe eens goed kunt afstoffen.
Grote Bestanden Gratis Versturen TransferNow.
Perfect voor het verzenden van grote bestanden. Het is echt moeilijk te vinden, een dienst die zo gebruiksvriendelijk is, gratis en met een mooie interface, toegankelijk zonder registratie en vooral snel en stabiel. Eindelijk een platform van Franse makelij dat intelligent is en ludiek! Perfect om mijn bestanden te versturen en dagelijks mijn transfers te kunnen opvolgen via het TransferNow dashboard. Het is perfect voor mij! Een handig werkinstrument! Het laat een complete opvolging van transfers toe. Het is eenvoudig en doeltreffend. Ideaal voor intensief gebruik! Ik beveel het aan om kleine en grote bestanden te versturen. Ik houd van het gemak waarmee ik mijn documenten kan versturen en delen en ik zou graag het TransferNow team bedanken voor de ondersteuning en om op onze vragen en wensen te antwoorden.

Contacteer ons